Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.09.2018. 10:23

Staffordshire University 

Studirajte profesionalno igranje

Britansko sveučilište omogućuje vam da steknete diplomu iz eSportsa.

Studirajte profesionalno igranje

Profesionalni natjecateljski gaming ili eSports danas je veliki biznis koji će prema predviđanjima financijskih stručnjaka ove godine ostvariti vrijednost od 900 milijunadolara.

Kako bi se priključilo ovoj brzorastućoj industriji, britansko sveučilište Staffordshire University pokrenulo je preddiplomski i specijalistički studijeSportsa.

Ako ste pomislili da to znači kako ćete 3 ili 5 godina na faksu provesti u igranju Counter-Strikea, StarCrafta, CoD-a i Overwatcha, prevarili ste se, jer će vas studiranje koje košta oko 9.250 britanskih funti godišnje, osposobiti za poslovni dio eSports priče, što znači da ćete naučiti kako organizirati i promovirati natjecanja, pokretati tvrtke i stvarati online zajednice.    

Na svršetku trogodišnjeg programa diplomirani studenti će održati veliku eSports priredbu na kojoj će demonstrirati naučeno kroz održavanje natjecanja s profesionalnim igračima, a pri tome će morati privući sponzore, te osigurati prostor, opremu, logistiku, nagrade i  dobiti medijsku pozornost.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->