Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.05.2018. 12:59

Job Fair 

Postanite Vidijev reporter na Job Fairu i osvojite monitor

Studenti na jedan dan mogu postati Vidijevci i sudjelovati u testiranju i intervjuiranju.

Postanite Vidijev reporter na Job Fairu i osvojite monitor

Među štandovima 103 poslodavca na tradicionalnom super posjećenom sajmu IT poslova Job Fair u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva ove će godine nastupiti i VIDI koji je za studente pripremio 2 atraktivna natječaja "Testiraj hardver, osvoji monitor" i "Ispitaj poslodavca"  kako bi ih zainteresirano za zanimljivu ponudu hrvatskih IT poslodavaca, ali i potakao da se okušaju u novinarskom radu za najbolji hrvatski tehnološki časopis.

Testiraj hardver, osvoji vrhunski monitor

Potrebno je prijaviti se na mail autori@vidi.hr ili doći na naš štand na Job Fairu gdje će studenti dobiti upute, a nakon toga će imati 25 minuta za brzi test pametnog telefona Nokia 7 plus. na kojem se nalazi instaliran najnoviji Android P (beta) operativni sustav. Nakon toga je potrebno napisati članak na licu mjesta ili poslati tekst kroz najkasnije 5 sati na mail autori@vidi.hr. Svi sudionici natječaja dobit će jedan primjerak časopisa VIDI, a autor najboljeg članka osvojit će vrhunski 27-inčni AOC PDS271 1080p monitor s dizajnerskim potpisom. 

AOC monitor

Svaki članak ćemo isprintati kao stranicu iz Vidija, a predajom članka studenti ulaze u nagradni natječaj na kojemu je glavna nagrada prijenosno računalo. Članak maksimalno može imati 2000 znakova s razmacima i mora sadržavati nadnaslov, naslov, podnaslov te glavni dio teksta.

Kod testiranja pametnog telefona svakako učinite sljedeće korake:

1. Test  fotoaparata i to prednje i stražnje kamere: Prođite brzo kroz postavke kamere, okinite selfie i provjerite ima li dostupnu kakvu dodatnu opciju. Također okinite barem četiri fotografije sa stražnjom kamerom i provjerite kvalitetu detalja, oštrinu i prikaz boja. Na raspolaganju imate i naše testne motive.

2. Test performansi: Odvrtite benchmarke koji su već instalirani na mobitelu i odigrajte par minuta igru koja je također predinstalirana.

3. Test dojma i korisničkog sučelja: Isprobajte razne načine korištenja uključujući surfanje i provjerite detalje o telefonu i softveru.

Job Fair Nokia 7 plus

Ispitaj poslodavca

Nakon što ćete na našem štandu dobiti akreditaciju "Job Fair izvjestitelj" vaš zadatak je odabrati jednog od ponuđenih poslodavaca na Job Fairu te mu postaviti barem četiri pitanja, a cilj je iz studentske perspektive doznati što poslodavac nudi vama kao potencijalnom kandidatu za posao.

Job Fair VIDI

Kada skupite informacije i vaše dojmove, napišite tekst od minimalno 1200 znakova s razmacima na našem štandu ili u roku od tri sata pošaljite na mail autori@vidi.hr. Tekst mora sadržavati nadnaslov, naslov i podnaslov te glavni dio teksta. Najboljih 10 članaka ćemo otkupiti, a predajom teksta ulazite u nagradnu igru u kojom možete osvojiti jedan od tri atraktivna seta računalne periferije

Na VIDI-jevom štandu moći ćete vidjeti i snažnu RGB PC konfiguraciju, glavnu temu za naš sljedeći broj časopisa Vidi.

Job Fair VIDI RGB PC

VIDImo se na JobFairu!

Vezani sadržaji
Ključne riječi Vidi natječaj Job Fair izvjestitelj
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam