Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.05.2018. 09:06

Najveći sajam IT poslova 

VIDI na Job Fairu

Postanite službeni Vidijev reporter na Job Fairu i osvojite vrijedne nagrade. 

VIDI na Job Fairu

Na tradicionalnom super posjećenom sajmu  Job Fair u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva ove će godine nastupiti čak 103 poslodavca što će biti veliki mamac studentima svih sveučilištau zemlji. Među štandovima s poslodavcima svoje mjesto našao je i VIDI koji je za studente pripremio atraktivne natječaje kako bi ih zainteresirano za zanimljivu ponudu hrvatskih IT poslodavaca.

Studenti na jedan dan mogu postati dio ekipe ovog popularnog tehnološkog časopisa te sudjelovati u testiranju i intervjuiranju. Naime, studenti će se kroz prvi natječaj moći prijaviti redakciji VIDI-a na e-mail autori@vidi.hr sa subjectom: Jobfair reporter, da žele biti službeni studentski reporter sa Jobfaira za što je uvjet naravno da je student bilo kojeg fakulteta u Hrvatskoj.  Studenti mogu poslati prijavu emailom do 22.5. do 16 sati.

Na štandu VIDI-a na FER-u dočekati će ga 23. svibnja  službena akreditacija kojom će moći obići svih 101 štandova hrvatskih IT poslodavaca i pitati ih koje 3 stvari izdvajaju kao najjači argument rada i razvoja karijera u njihovoj tvrtki.

Tekst o odabranom poslodavcu ne treba biti duži od 1500 znakova a 10 najboljih tekstova VIDI će otkupiti od svojih Jobfair reportera i objaviti u svojim medijima, a najbolja tri dobit će i atraktivne tech gadgete.

Studenti se na JobFairu mogu prijaviti i za drugi atraktivni natječaj ako ih više zanima hardver „Testiraj hardver, osvoji laptop“ u kojem će moći testirati pametni telefon, napisati članak kojeg će dobiti isprintanog sa svojim imenom kao gostujućeg autora te će kao takvi ući u nagradni natječaj za 27-inčni AOC PDS271 1080p monitor  kao najbolji odabrani test hardvera.

Na Vidilab štandu moći ćete vidjeti i snažnu RGB PC  konfiguraciju, glavnu temu za naš sljedeći broj časopisa Vidi.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Vidi sajam JobFair IT poslovi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam