Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.10.2013. 12:35

Google Glass 

Pametne naočale nadograđene slušalicom

Google je redizajnirao Google Glass naočale i opremio ih slušalicom.

Pametne naočale nadograđene slušalicom

Google je predstavio novu inačicu Google Glass naočala, koje su redizajnirane i dolaze nešto uvećanih dimenzija, kako bi omogućile lakše korištenja uz dioptrijske naočale, te su ujedno dobile posebnu slušalicu koja se na njih spaja, kako bi se poboljšao sustav unošenja komandi glasom, kao i zvuk tijekom razgovora.

Oni sretni korisnici koji su se po cijeni od 1.500 dolara dočepali testne Explorer inačice naočala, moći će ih nadograditi, a uskoro će dobiti mogućnost da u program testiranja uključe do tri prijatelja koji će također moći kupiti ovaj nosivi gadget koji bi se na tržištu trebao naći tijekom 2014. godine.

slusalica2

Google kaže kako je druga generacija Google Glass naočala s priključkom za slušalice napravljena prema sugestijama korisnika koji su izjavili da im je bilo teško preuzimati telefonske pozive, jer im je zvuk bio preslab, pa sugovornike jednostavno nisu čuli.

Mada Google svoje naočale službeno neće izbaciti na tržište do iduće godine, analitičari procjenjuju kako će mu testni Explorer modeli već donijeti zaradu od nekih 50 milijuna dolara.  

Izvor: Google Glass Google+Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->