Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.06.2011. 10:05

SONY 

PSN u punoj funkcionalnosti, ali...

Nakon najvećeg hakerskog napada u povijesti, Sony je napokon uspostavio punu funkcionalnost svih PSN servisa, ali ne svugdje.

PSN u punoj funkcionalnosti, ali...

Japanski proizvođač elektronike Sony je na većini tržišta ponovno uspostavio usluge u okviru internetske mreže Playstation Network, koju je krajem travnja morao zatvoriti zbog hakerskog napada. Iznimke su samo Japan, Hong Kong i Južna Koreja.

Korisnici u Sjevernoj i Južnoj Americi te u Europi i većini azijskih država ponovno mogu koristiti spomenutu mrežu. Sony je osim toga obnovio i glazbene usluge u okviru internetske usluge za kupovinu glazbe, filmova i drugih digitalnih sadržaja Qriocity.

 detalji o posebnim paketima dobrodošlice objavljivat će se posebno za svaku regiju 

Detalji o obnovi usluga mreže Playstation Network u Japanu, Hong Kongu i Južnoj Koreji te preostalim uslugama na Qriocityju bit će objavljene naknadno. Detalji o posebnim paketima dobrodošlice za korisnike objavljivat će se posebno za svaku regiju.

Sony je u travnju doživio jedan od najvećih hakerskih napada dosad, u kojem su zloporabi bili izloženi osobni podaci više od 100 milijuna korisnika iz cijelog svijeta. Tvrtka je potom doživjela i napad na nekoliko svojih internetskih stranica, između ostalog u Grčkoj, Tajvanu i Indoneziji, ali i na kanadskoj stranici tvrtke Sony Ericsson.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony haker PSN Qriocity
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->