Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2020. 11:52

ZV-1 

Nova Sonyeva kamera namijenjena je vloggerima

Kamera dolazi sa zaslonom koji se može zakretati, držačem, usmjerenim mikrofonom i 24-70 objektivom.

Nova Sonyeva kamera namijenjena je vloggerima

Sony je na svojem službenom Sony Alpha Twitter profilu "teasao" novu kompaktnu 4K kameru koja će biti predstavljena 20. svibnja, a kako se čini ona će biti u potpunosti namijenjena vloggingu, odnosno video bloggerima i streamerima.

Mada se na slici ne vidi previše detalja i Sony ne govori ništa o specifikacijama, odmah su se pojavile glasine da se radi o nedavno „procurjeloj“ kameri ZV-1 koja će se temeljiti na RX100 VII s nekoliko ključnih razlika. Mada će koristiti isti autofokus i 1-inčni 20 MP senzor, doći će s s drugačijim 24-70 mm f/1.8-2.8 objektivom, "3-capsule" mikrofonom, zaslonom podesivim po svim stranama i držačem.

Glasine također spominju "neutral-density" filter koji će omogućiti bolji bokeh efekt na jakom svjetlu i "soft skin" efekt koji će "pametno" ispeglati bore na licu vloggera. Pored toga imat će i automatsko prebacivanje izoštravanja s vašeg lica na drugi objekt pomoću jednog gumba.

Dakako, glasine su jedna stvar, a stvarnost može biti nešto potpuno drugo, pa ćemo pričekati još nekoliko dana dok ne predstave službeno o čemu se točno radi.



Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony vlogging kompaktna kamera ZV-1
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam






   

*/-->