Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.07.2018. 11:25

Magic Leap 

Najbolja miješana stvarnost uskoro na tržištu

Magic Leap polako otkriva detalje svoje platforme koja bi trebala zasjeniti HoloLens.

Najbolja miješana stvarnost uskoro na tržištu

Moramo priznati da smo već polako počeli zaboravljati na platformu miješane stvarnosti koju je Magic Leap najavio prije dosta vremena. U međuvremenu je Microsoft izbacio HoloLens, a potom i Windows MR platformu za koju su brojni proizvođači izradili svoje headsetove koji su se nažalost pokazali da nude samo VR a ne pravi MR, no uoči skorog lansiranja Magic Leap One naočala i čitave MR platforme za koju brojni developeri u tajnosti već duže vrijeme stvaraju sadržaje,

Magic Leap polako otkriva detalje koji bi nam trebali pokazati kako će njegov sustav miješane stvarnosti funkcionirati. Evo vam stoga  Top 5 najnovijih informacija koje su nedavno otkrili:

 T1: Kako bi pokazao da se doista nije šalio kada je tvrdio da će njegova miješana stvarnost biti najbolja na tržištu, Magic Leap je nedavno objavio da surađuje s veteranom industrije stripa Grantom Morrisonom, a sada nam je odlučio pokazati kako će funkcionirati njegov operativni sustav i sučelje, uključujući i početni ekran.

GettingStarted_UsingLuminOS_LaunchingAnApp__4_

T2: Trodimenzionalne aplikacije s elementima koji mogu stupati u interakciju s okolišem bez obzira na to o kakvoj se površini radi Magic Leap naziva "immersive apps".

ezgif-4-a8304f2edf 3

T3: Ukoliko želite razviti svoju vlastitu igru koja prkosi gravitaciji, Magic Leap vas poziva da se uključite u njegovu školicu za developere u kojoj ćete naučiti kako raditi aplikacije u Unityu.

Framework_SoftwareEnvironment_Landscape_Example__1_

T4: Sve sadržaje koje ćete gledati kroz njegov headset moći ćete dijeliti kako bi svi mogli gledati "vašim" očima pritiskom na gumb Cast.

GettingStarted_UsingLuminOS_AppInitialScreen

T5: Tvrtka kaže da će započeti s isporukom svojih MR headsetova tijekom ovog ljeta, no još ne navode točan datum lansiranja.

33943746_1708824459207066_288731809288552448_n

Ukoliko ne dođe do kašnjenja, trebali bismo vrlo brzo vidjeti konačnu inačicu Magic Leap One naočala, kontroler i nadamo se da će i to čudo stići ubrzo u naš Vidilab na detaljno seciranje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam