Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.07.2018. 12:14

GA Smart Display 

Lenovo isporučuje pametni zaslon s Google Asistentom

Lenovo započinje prodaju pametnih zaslona koji podsjećaju na Echo Show.

Lenovo isporučuje pametni zaslon s Google Asistentom

Na ovogodišnjem CES-u Lenovo je predstavio svoj Google Assistant pametni zaslon, koji će vam omogućiti glasovno upravljanje uređajima pametnog doma uz pomoć AI pomoćnika po uzoru na Google Home ili Amazon Echo, odnosno bolje rečeno Echo Show, koji također dolazi s ugrađenim zaslonom, za razliku od klasičnih Home i Echo uređaja.

lenovo-smart-display-3-features-tile-5-2x

Lenovo kaže da će vam pametni zaslon s Google Asistentom koristiti u brojnim prigodama, pa će vam između ostaloga omogućiti upravljanje multimedijom, pametnom rasvjetom i Nest termostatom,  dok će mu zaslon omogućiti da vam prikazuje željene kuhinjske recepte, pušta filmove s YouTubea i vizualizira druge korisne sadržaje i informacije, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Uređaj dolazi u dva modela veličine od 8 i 10 inča (HD i FHD), opremljen je zvučničkim sustavom od 10 vata, može se postaviti da stoji vertikalno ili horizontalno, a dizajn mu je prilično dopadljiv pa će se lako uklopiti u svaki prostor. Cijena 8-inčnog HD modela iznosi 200 američkih dolara, dok ćete 10-inčni Full HD model platiti 250 dolara. 

U idućem dvobroju časopisa VIDI br. 269/270 koji dolazi na sve kioske 30. srpnja 2018. donosimo temu u kojoj predstavljamo "IOT revoluciju", a između ostaloga smo isprobali Google Home Mini uređaj, pa ćete saznati koliko je korisno u kući imati jedan takav gadget s Google Assistant pomoćnikom.   

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam