Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.02.2019. 14:32

Office 

Microsoft izdaje besplatnu Office aplikaciju

Nova besplatna Office aplikacija za Windowse 10 je dostupna u Microsoft Storeu, ali ima jedan veliki ali.

Microsoft izdaje besplatnu Office aplikaciju

Microsoft je u Microsoft Storeu lansirao besplatnu aplikaciju pod jednostavnim imenom Office, no ona nije ono što ste možda pomislili, već se radi o reizdanju aplikacije My Office koja dolazi s malo drugačijim dizajnom, a u osnovi vam služi za brže pronalaženje dokumenata.

Mada je aplikacija besplatna, ukoliko želite pristupiti svojim Office aplikacijama i dokumentima i dalje ćete morati biti pretplaćeni na Office 365.

"Office app prati najrelevantnije dokumente, pa možete uskočiti u svoj rad puno brže. Možete doći do dokumenata koje ste posljednje koristili ili koje ste dijelili s drugima. Pomoći će vam i pronaći sadržaj relevantan vama kreiran od strane kolega u vašoj organizaciji", objašnjava Microsoft.

Office će dolaziti i predinstaliran u Windowsima 10 unutar prve veće nadogradnje, odnosno u travnju 2019.

Zasad nije poznato hoće li se aplikacija moći deinstalirati, no vrlo je vjerojatno da hoće, obzirom da je dostupna i u Microsoft Storeu.

Ako ste sada ljuti na nas jer ste pomislili da se radi o punokrvnom Office paketu koji je odjednom postao besplatan, utješiti ćemo vas poveznicom na stvarno besplatan paket zajednice otvorenog koda, Open Office, koji možete preuzeti ovdje.   

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam