Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.02.2019. 09:37

Novi flagship 

Procurjeli Samsung Galaxy S10 press renderi

Poznati leaker dočepao se slika novih Samsungovih flagshipova uoči službenog predstavljanja.

Procurjeli Samsung Galaxy S10 press renderi

Samsung će kroz nešto više od jednog tjedna predstaviti svoju novu "liniju" Galaxy flagship telefona s oznakom S10, pa stoga nikakve informacije trenutno ne izlaze iz njegovog tabora. No to nije spriječilo poznatog "leakera" Evana Blassa da se po ne znamo koji puta dočepa sličica novih telefona, pa sada znamo da će S10+ imati takozvani Infinity O zaslon s prednjim dual kamerama ugrađenim u gornji desni kut zaslona. Skener otiska prsta je također smješten ispod zaslona, pa se sa stražnje strane nalazi samo trostruki sustav kamera s bljeskalicom. 

Galaxy S10E, koji će biti najjeftiniji model sadrži dual kamere sa stražnje strane, dok standardni Galaxy S10 posjeduje trostruki setup kao i S10+.

Samsung će detalje o novim Galaxy S10 telefonima objaviti na predstavljanju 20. veljače ove godine, a svi modeli će krenuti u prodaju u ožujku. Sudeći prema posljednjim glasinama, na predstavljanju neće biti lansiran 5G model, već bi njega Samsung navodno trebao predstaviti nešto kasnije. Mi nekako vjerujemo da će Samsung na svojem događanju izbaciti sve modele novih flagshipova, uključujući Galaxy S10 5G, pa nas se sjetite ako smo pogodili.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam