Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.02.2019. 12:25

MWC 2019 

LG G8 ThinQ koristi zaslon kao audio pojačalo

Crystal Sound tehnologija dolazi s OLED televizora na telefone.

LG G8 ThinQ koristi zaslon kao audio pojačalo

Uoči lansiranja novog G8 ThinQ flagship telefona na predstojećem MWC 2019 sajmu u Barceloni, LG je objavio ponešto detalja o njegovom audio setupu koji uključuje Crystal Sound OLED tehnologiju. Slično kao što funkcionira tehnologija koju je LG napravio za Sonyeve OLED televizore, Crystal Sound OLED (CSO) omogućuje vibriranje zaslona za stvaranje zvuka, što prema tvrdnjama LG-a, omogućuje njegovo pojačavanje, dok istovremeno donosi veću čistoću glazbe i glasa, a za dobre i duboke basove će se pobrinuti zvučnik na stražnjoj strani telefona.

Među zanimljivim audio značajkama koje će pružiti novi LG-ev flagship izdvajaju podršku za emulirani 7.1 surround korištenjem značajke DTX:X sa i bez slušalica te Boombox Speaker dizajn koji koristi prostor unutar telefona kao rezonantnu komoru za stvaranje zvuka veće punoće, a to je i podrška za Master Quality Authenticated (MQA) enkodirani zvuk koji koristi tidal i posjeduje Hi-Fi Quad DAC.

Koliko će sve ovo doista omogućiti da LG-ev telefon pretvorite u nešto poput malog kvalitetnog bluetooth zvučnika saznat ćemo ubrzo kad ga se dočepamo na MWC sajmu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam