Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.10.2020. 13:44

Microsoft 

Lansirana ARM inačica Microsoft Teamsa

Nova Teams aplikacija je izrađena kao "nativna" za uređaje s Windows 10 on ARM operativnim sustavom.

Lansirana ARM inačica Microsoft Teamsa

Prema očekivanjima, Microsoft je svoju platformu za poslovnu komunikaciju Microsoft Teams službeno lansirao u inačici za Windows 10 on ARM uređaje.

Lansiranje nove inačice Teamsa nije bilo nimalo spektakularno, jer ga je objavio stariji predsjednik Bill Weidenborner samo na svojem LinkedIn profilu uz poveznicu za preuzimanje.

"Vrlo sam uzbuđen što mogu objaviti da smo jučer lansirali našu nativnu ARM64 Teams aplikaciju za Windows 10 za ARM. Ukoliko posjedujete uređaj koji radi na operativnom sustavu Windows 10 on ARM možete je preuzeti ovdje. Trebao je stvarni timski rad da ovo omogućimo, Jako sam ponosan što radim s izvanrednim ljudima koji su ovo omogućili", piše Weidenborner.

Kada je Microsoft objavio Surface Pro X nadogradnju prije nekoliko tjedana, potvrdio je da radi na 64-bitnoj emulaciji za Windows 10 on ARM, a nativna ARM aplikacija je specijalno optimizirana za rad na toj platformi.

Microsoft Teams je ove godine postigao veliki uspjeh zbog pandemije i rada od kuće, a Microsoft je nedavno otkrio da ga koristi čak 75 milijuna korisnika, te da je u 2 mjeseca ostvario rekordni rast koji su mu predviđali da će ostvariti za dvije godine.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->