Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.11.2015. 10:54

VR headset 

Krenule predbilježbe za novi Samsung Gear VR

U prodaju kreće finalna inačica Samsung Gear VR naočala koja donosi puno Oculus iskustvo.

Krenule predbilježbe za novi Samsung Gear VR

Samsung je spreman "sezonu blagdana" (Božić, Novu Godinu) obogatiti svojim novim Samsung Gear VR headsetom, za koji je upravo započeo primati predbilježbe na Amazonu, Best Buyu i Samsung.com portalu, a isporuke će krenuti 20. studenog 2015.

Za razliku od developerskih Innovator Edition headsetova koji se već nalaze neko vrijeme na tržištu, novi Gear VR je 19% lakši, te donosi bolje ergonomske značajke, kao i potpuno redizajnirani touchpad za lakšu navigaciju.

Pored toga, Gear VR je sada kompatibilan s većim brojem Samsungovih telefona, uključujući Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge.

U priopćenju Oculusa se navodi kako će na dan lansiranja za Gear VR stići "tuceti novih igara", a pomoću Oculus Video značajke moći ćete gledati čak 9.000 video filmova s Vimeo servisa, te pratiti žive prijenose na Twitchu.

Dio igara namijenjenih Gear VR-u koje su već predstavljene možete vidjeti u ovom videu. 

Headset donosi i značajku Oculus 360 Photos koja će vam omogućiti i gledanje fotografija u 360 stupnjeva, kojih je, kako kažu, više od 200.000.

I na kraju, Oculus kaže kako jedna od uzbudljivih značajki dolazi u obliku Oculus Social značajke, koja omogućuje druženje s vašim prijateljima u virtualnom svijetu. To znači da ćete moći izabrati svoj avatar, pronaći frendove, te u njihovom društvu gledati video filmove bilo gdje u svijetu.

Cijena Gear VR-a iznosi 99 dolara (673 kn), a vjerojatno vam ni ne trebamo reći da "telefon nije uključen".  

Izvor: Oculus

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->