Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.11.2015. 14:02

Palac gore za kupnju 

Vidilab donosi tjedne ponude hardvera na akciji

Ako krećete u šoping hardvera,  pogledate što nude domaći dućani i pročitajte što mi mislimo o tome.

Vidilab donosi tjedne ponude hardvera na akciji

Ekipa našeg Vidilaba, odlučila je malo protresti tjedne akcijske ponude domaćih dućana s informatičkom opremom, kako bi nam pomogla u odabiru novog hardvera.

Ovoga puta, ekipa je odabrala tri prijenosnika sa zanimljivim cijenama, jedne slušalice, jedan pametni telefon, te jedan 23-inčni monitor.

Moramo vam naglasiti da ovo nisu naše preporuke za kupnju, već isključivo sagledavanje onoga što nude dućani, pa vam savjetujemo da prvo pročitate mišljenje Vidilabovaca o svakom pojedinom uređaju, kao i da pogledate njihove ocjene.

Moramo vam reći da je veći dio tog hardvera na razini "dvojke", pa vam predlažemo da se pri kupnji nove opreme ne vodite isključivo cijenama i slatkorječivim marketinškim porukama, već da pročitate savjete naših stručnjaka u časopisu Vidi i na portalu Vidilab.com.

Na ovotjednom "skeneru" Vidilabovaca našli su se prijenosnici Lenovo ThinkPad L530, Lenovo G40-30 i Toshiba Sattelite P70-B-10U, monitor Philips 234e5QHAW, telefon Lenovo A536, te slušalice Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1,

"Presude" i ocjene Vidilabovaca o svakom pojedinom komadu hardvera potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->