Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.08.2019. 10:29

Doom Eternal 

VIDEO: Battle Mode za Doom Eternal je 2v1 MP

Id Software i Bethesda lansirali video trailer za originalni i zanimljivi multiplayer mod.

VIDEO: Battle Mode za Doom Eternal je 2v1 MP

Novi nastavak legendarne franšize Doom dolazi 22.11.2019. u igri pod nazivom Doom Eternal, a Id Software i Bethesda će uz singleplayer kampanju lansirati i vrlo originalni Battle Mode, odnosno multiplayer mod koji će se igrati na taj način da će se dva igrača boriti protiv jednog.

Točnije rečeno, dva igrača će predstavljati tim sastavljen od dva demona, a sa suprotne strane će se nalaziti jedan igrač u ulozi legendarnog Slayera.

Ako ćete igrati u "demonskom timu", moći ćete odabrati jednog od 5 ponuđenih demona, svakog sa svojim prednostima i slabostima. Na primjer, odabrete li Pain Elementala, dobit ćete biće koje može letjeti i ispaljivati salvu raketa, no njegova slabost je vrlo niska razina healtha, a ako zaigrate s Mancubusom imat ćete teško naoružanu i otpornu ogromnu mrcinu kojoj je jedina mana što se kreće sporo. Pored toga, igrajući za demone moći ćete pozivati i AI neprijatelje, manja čudovišta koja možda neće moći samostalno uništiti Slayera, ali će mu smetati i uvijek se naći na putu kada to najmanje treba. 

eternal battlemode

Svaka strana morat će za pobjedu voditi puno brige oko strategije i taktike. Slayer može stvarati power-upove i health ubijanjem neprijatelja, no u tim trenucima postaje ranjiv, dok demoni mogu postavljati zamke.

Ako želite pobijediti u ulozi Slayera, nakon što ubijete jednog demona morat ćete svladati i drugoga u roku od 20 sekundi, jer se u protivnom prvi oživljava s polovicom healtha. U ulozi demona vam je jedina briga razvaliti Slayera, kao što možete vidjeti u ovom videu.   

Iz promotivnog trailera ovog moda koji će se u startu sastojati od 6 mapa može se vidjeti veliki potencijal novog 2v1 načina igranja, no koliko će to doista biti zanimljivo vidjet ćemo kad igra izađe.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->