Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.01.2019. 12:38

CES 2019 

HP lansirao svoj prvi 15 inčni AMOLED laptop

HP je na CES sajmu predstavio konvertibilni HP Spectre 15 prijenosnik s AMOLED zaslonom.

HP lansirao svoj prvi 15 inčni AMOLED laptop

Neki izlagači na ovogodišnjem CES 2019 sajmu odlučili su predstaviti nove modele postojećih linija uređaja koji su osvježeni novim tehnologijama, pa je tako i HP predstavio prvi 15-inčni konvertibilni laptop na svijetu s AMLOED zaslonom koji će vam pružiti veće bogatstvo boja i brže vrijeme odziva, a u ponudi će se naći i podrška za HDR.

Obzirom da je HP krajem prošle godine već osvježio Spectre liniju novim hardverom, AMOLED zaslon je zapravo jedina nova stvar, što znači da ćete prijenosnik dobiti s nekim od Intelovih procesora najnovije generacije, do 16 GB RAM-a i 512 GB pohrane. 

HP Spectre 15 x360

Laptopi s AMOLED zaslonom doduše već postoje, no ovo je prvi s dijagonalom od 15 inča, pa je jasno da HP ovime želi pomesti Appleov MacBook. 

HP kaže da će vam novi Spectre prijenosnici ponuditi 20% bolje performanse u odnosu na prošlu generaciju, a možete ih naručivati s opcijskom grafikom NVIDIA GeForce GTX 1050Ti s Max Q dizajnom.

Mada je prodaja najavljena već za ožujak ove godine HP još nije rekao kako će se kretati cijene novih Spectre 15 prijenosnika, odnosno koliko će ih AMOLED zaslon poskupjeti.

Vezani sadržaji
Ključne riječi HP AMOLED CES 2019 Spectre 15 x360
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->