Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.01.2019. 16:18

Mad Box 

Game developer radi najjaču igraću konzolu

Konzola developera igre Project Cars trebala bi donijeti 4K i VR igranje na 60 fps po oku.

Game developer radi najjaču igraću konzolu

Ian Bell, šef (CEO) game-developerske tvrtke Slightly Mad Studios, na svojem je Twitter profilu objavio da se proizvođač popularne video igre Project Cars posvećuje izradi igraće konzole pod radnim nazivom Mad Box, koja će biti jača od svih drugih koje se nalaze na tržištu.  

U prvom Tweetu Bell je napisao da će konzola omogućiti 4K i VR igranje na 60 fps, no kasnije se ispravio i rekao da će se raditi o 60 fps po oku. Nakon toga je u razgovoru za portal Variety izjavio kako očekuje da će konzola izaći unutar tri godine i imati specifikacije koje će odgovarati najjačim gaming PC računalima koja će se pojaviti kroz dvije godine. 

Pored toga Bell je otkrio da će konzola posjedovati besplatni multiplatformski engine za development, koji će omogućiti developerima izradu igara za Mad Box, ali i druge platforme, što bi ih trebalo motivirati da izrađuju igre za nju.

Zasad je prerano reći može li Slightly Mad Studios doista napraviti moćnu konzolu koja će se "potući" sa Sonyem, Microsoftom i Nintendom, tvrtkama koje iza sebe imaju višegodišnje iskustvo u izradi konzola. Voljeli bismo da uspiju s Mad Boxom, ali moramo priznati da smo jako skeptični, a za tri godine tko živ tko mrtav.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam