Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.09.2019. 12:59

IFA 2019 

Galaxy Fold kreće u prodaju a dolazi i 5G inačica

Sa zakašnjenjem od 5 mjeseci preklopni telefon sa savitljivim zaslonom kreće u prodaju.

Galaxy Fold kreće u prodaju a dolazi i 5G inačica

Ukoliko ste negdje spremili 2 tisuće dolara za novi Samsungov preklopni telefon Galaxy Fold, možda će vas razveseliti objava s konferencije na IFA 2019 sajmu u Berlinu, na kojoj je Samsung ponosno rekao da telefon kreće u prodaju ovih dana, prvo na domaćem južnokorejskom terenu, a nakon toga bi se trebao pojaviti i na tržištima Njemačke, Velike Britanije, Francuske i Singapura 19. rujna ove godine. 

Telefon će se u početku pojaviti u samo dvije boje, "svemirski crnoj" i "svemirski srebrnoj", a najavljen je i skori dolazak 5G modela.

Razlog kašnjenja na tržište dobro nam je poznat, jer su prvi tehnološki novinari koji su imali prilike testirati prototip izvještavali o odljepljivanju tankog sloja za zaštitu zaslona, pa je Samsung odgodio lansiranje kako bi ispitao stvar i sada je napokon zaključio da je spreman za prodaju.

Galaxy Fold u sklopljenom stanju posjeduje 4,6-inčni zaslon, a kada se rasklopi dobijete mini tablet od 7,3 inča.

Korisnici mogu koristiti aplikacije na malom prednjem zaslonu, a potom se automatski bez gašenja prebaciti na veliki rasklapanjem uređaja i nastaviti rad/igranje u njima tamo gdje su stali.  Hoće li se i kada pojaviti na Hrvatskom tržištu zasad još nije poznato, ali čisto sumnjamo da ćemo ga vidjeti prije zime.

Više detalja o tehničkim specifikacijama potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung prodaja Galaxy Fold IFA 2019
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->