Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.11.2019. 13:18

Upgrade 

Free nadogradnja na Windows 10 još uvijek radi

Korisnici Windowsa 7 i 8 još uvijek se mogu besplatno nadograditi na desetku.

Free nadogradnja na Windows 10 još uvijek radi

Ukoliko još uvijek koristite Windows 7 OS vjerojatno ste upoznati da će Microsoft za njega obustaviti podršku u siječnju iduće godine, što znači da biste trebali čim prije nabaviti Windows 10 OS koji se u Home inačici prodaje online u Microsoftovom dućanu za 149 dolara.

No kako se čini, te novce biste mogli zadržati u džepu, jer besplatna nadogradnja koja je službeno trajala do 2016. godine još uvijek funkcionira.  

Ukoliko posjedujete licenciranu i aktiviranu kopiju Windowsa 7, 8 ili 8.1 Home ili Pro, trebate otići na Download Windows 10 web stranicu, a potom pod Create Windows 10 installation media, kliknite na Download tool now and Run. Tada odaberite Upgrade this PC now i slijedite dalje upute, a kada nadogradnja završi otiđite na Settings Update & Security > Activation i vidjet ćete digitalnu licencu za Windowse 10.

Ukoliko nadograđujete Windows 7 ili 8 Home, nadograditi ćete se na Windows 10 Home, a ukoliko nadograđujete Pro moći ćete se nadograditi na Windows 10 Pro.

Kada se nadogradite, bilo bi lijepo da nam u komentaru ove vijesti na Facebooku napišite jedan mali "hvala", čisto da znamo da stvar funkcionira.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->