Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2019. 10:36

Apple 

Lansiran MacBook Pro s novom tipkovnicom

Apple je predstavio redizajnirani 16-inčni MacBook Pro prijenosnik.

Lansiran MacBook Pro s novom tipkovnicom

Apple je lansirao novi 16-inčni MacBook Pro laptop koji dolazi s redizajniranom Magic tipkovnicom s poboljšanim mehanizmom koji donosi "vožnju" tipki od 1 mm i stvara, kako kažu, "puno prirodniji osjećaj dodira", a tu su i novi gumeni podlošci koji "pohranjuju više potencijalne energije za responzivniji pritisak na tipku". Što god im to značilo, tipkovnica bi trebala biti znatno bolja u odnosu na prijašnje na koje su se mnogi korisnici znali žaliti.  Nova Magic tipkovnica također sadrži i fizičku tipku Escape, Touch Bar, kao i Touch ID senzor otiska prsta.

Apple_16-inch-MacBook-Pro_New-Magic-Keyboard_111319

Osim nove tipkovnice, prijenosnik sada uključuje Retina zaslon visoke razlučivosti i možete ga dobiti s do 64 GB memorije, a to je i poboljšani sustav hlađenja s većim ventilatorima koji poboljšava protok zraka za 28%.

Što se grafike tiče, MacBook Pro uključuje i AMD Radeon Pro 5000M, što znači da bi trebao omogućiti bolje igranje i brže renderiranje u programima za obradu grafike i videa.  Novi MacBook Pro se prodaje po cijeni od 2.399 dolara i može se naručiti preko Appleovog online storea, a uskoro bi se trebao naći i u Applleovim fizičkim trgovinama širom svijeta.

Više informacija možete pronaći na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->