Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.11.2019. 09:41

Disney+ 

Korisnici Disney Plusa već su hakirani

Tisuće korisnika Disney+ servisa hakirano odmah nakon registriranja.

Korisnici Disney Plusa već su hakirani

Disneyev novi video streaming servis Disney+ u prvih nekoliko dana od lansiranja počeo je obarati rekorde, pa je nakon 10 milijuna registriranih korisnika u prvih tjedan dana sve upućivalo da će se vrlo brzo upustiti u žestoku utrku s velikim konkurentima poput Netflixa i HBO Go.

Međutim kako tvrdi izvještaj ZDNeta, osim rekordno brzog rasta korisnika, servis bilježi i rekordno brzo hakiranje velikog broja korisničkih računa, pa su na dark webu osvanuli podaci tisuća pretplatnika. Prema toj informaciji, hakeri su samo nekoliko sati nakon lansiranja Disney Plusa na dark webu započeli prodaju računa po cijeni od 3 dolara.

Mnogi korisnici (navodno više od njih 4.000) su tako bili neugodno iznenađeni kada su otkrili da su im računi pokradeni, pri čemu su promijenjene email adrese i passwordi pa nisu više bili u mogućnosti pristupiti servisu.

Streaming servis zasad još nema sustav autentifikacije u dva koraka, a pokradeni korisnici se dodatno boje jer novi vlasnici njihovih računa sada imaju i mogućnost korištenja Disney+ logina za pristup drugim proizvodima koje Disney ima u ponudi poput Disney storea.

Disney još nije izdao službeno priopćenje u vezi ovoga, no ispričao se korisnicima koji su tijekom prvih dana nakon lansiranja imali određenih „tehničkih problema“ s pristupom servisu.Vezani sadržaji
Ključne riječi Hakiranje računi Disney Disney+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->