Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.05.2016. 13:19

Computex 2016 

Asus predstavio svoj VR headset

Mada o svom headsetu nije odao nikakve detalje, Asus ga je izložio na sajmu kao svojevrsni "živi teaser".

Asus predstavio svoj VR headset

Asus je na svojoj Zenvolution konferenciji u sklopu Computex 2016. sajma u Taipeiu, predstavio brojne nove proizvode koji uključuju Zenbo robota, ZenFone 3 mobitele, ZenBook 3 prijenosnik, Transformer 3 PC računala, 34-inčni Designo Curve MX34VQ monitor, te ROG XG Station 2 eksterni dock za grafičke kartice namijenjen laptopima, no negdje u kutu se našao i VR headset koji možete vidjeti na slici gore.

Zanimljivo je da Asus o njemu nije iznio nikakve detalje pa možemo prokomentirati samo ono što se može vidjeti.

Očito je da se radi o headsetu nalik na Samsung Gear VR, no umjesto Samsungovih telefona, u njega ćete umetati Asusove ZenFonove.

Prilično elegantno djeluje metalni dizajn headseta, a tu su i kožni remeni koji ga čine drugačijim od konkurencije, mada je upitno koliko je to praktično rješenje za nešto što ćete držati na glavi.

Vjerujemo da bi Asus uskoro mogao odati nešto više detalja o headsetu, no uvijek postoji i mogućnost da ga nemaju namjeru doista proizvoditi, jer se možda radi samo o referentnom prototipu koji je u službi prezentacije novih ZenFone telefona s "VR sposobnostima".Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->