Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.12.2015. 13:04

Glasina 

Apple u ožujku lansira iPhone 6c i Watch 2

Izvor tvrdi da će Apple u ožujku iduće godine održati događanje na kojem će predstaviti nove uređaje.

Apple u ožujku lansira iPhone 6c i Watch 2

Do sada smo već čuli glasine u kojima se govorilo da Apple radi na 4-inčnom iPhoneu koji će korisnicima predstavljati još povoljniju alternativu "premium" telefonima, a najnovija tvrdi da će njegovo lansiranje uslijediti u ožujku 2016.

Citirajući "pouzdan izvor blizak Appleu", 9to5mac tvrdi da će Apple u ožujku održati događanje na kojem će predstaviti mali telefon koji će se vjerojatno zvati iPhone 6c, ali će ujedno predstaviti i drugu generaciju svojih pametnih Apple Watch satova.

Isti izvor kaže da će iPhone 6c koštati između 400 i 500 dolara, odnosno 2.816 i 3.520 kn, a kako bi njegova cijena doista mogla biti takva, Apple će mu ukloniti neke značajke, pa recimo neće posjedovati 3D Touch, no na njemu će ostati podrška za Apple Pay i Touch ID.

Uređaj bi se trebao pojaviti s metalnim kućištem, te će biti dostupan u velikoj paleti boja kao iPhone 5c, a raditi će na iOS 9 operativnom sustavu.

Što se tiče Watch 2 sata, izvor kaže da na njemu neće biti posebno velikih promjena, a glavna poboljšanja će donijeti redizajnirani ugrađeni senzori koji će mu unaprijediti preciznost.

Dizajn bi trebao biti sličan prvoj generaciji, no izvor kaže da Apple želi u sat ugraditi GPS senzor, koji će biti koristan za poboljšanja pri trčanju i mjerenju udaljenosti.

Watch 2 bi se na tržištu trebao pojaviti po istoj cijeni kao postojeći model. 

Izvor: 9to5mac

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->