Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.07.2019. 13:32

MacBook Pro 

Apple bi mogao imati novi rekord po skupoći

Novi 16-inčni MacBook Pro prodavat će se skuplje od bilo kojeg do sada.

Apple bi mogao imati novi rekord po skupoći

Svi znamo da su Appleovi gadgeti, telefoni i računala prilično skupe stvarčice i kada god se iz Cupertina pojavi nešto novo, uvijek nas pomalo šokiraju cijenama.

Prema izvještaju koji donosi Economic Daily News, Apple će i dalje ostati u tom trendu, jer će cijena novog 16-inčnog MacBook Pro prijenosnika iznositi čak 3000 dolara, odnosno oko 19.723 kuna. I pazite sad, to će navodno biti cijena najjeftinijeg osnovnog modela, što znači da ćete nadograđenu inačicu s boljom tehnologijom i većom pohranom plaćati još više. 

Novi 16-inčni MacBook PRo imat će LCD ekran rezolucije 3072 x 1920 piksela i neće sadržavati dodirni zaslon jer je Apple više puta naglašavao da ga želi zadržati u formi laptopa.

Koliko god ovo djelovalo skupo, budite sigurni da će vojske Appleovih fanova kupovati ovaj prijenosnik kao i sve druge do sada. Apple za svoje proizvode može tražiti love koliko god mu padne na pamet, ali oni će se prodavati bez ikakvih problema.

Obzirom da se kod nas i postojeći 15-inčni modeli MacBook pro laptopa prodaju za nekih 20 tisuća kuna, za očekivati je da će cijene novih 16-inčnih modela u domaćim dućanima biti znatno veće. Vezani sadržaji
Ključne riječi Apple Laptop MacBook Pro 16-inčni
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->