Nalazite se
  • Pop Tech
  • iRock stolica za ljuljanje puni iPad
Članak
Objavljeno: 07.11.2012. 13:47

Micasa Lab 

iRock stolica za ljuljanje puni iPad

Ovaj komad namještaja sadrži stalak za iPad, sustav za punjenje uređaja ljuljanjem i zvučnike.

iRock stolica za ljuljanje puni iPad

Ekipa švicarskih dizajnera tvrtke Micasa Lab razvila je stolicu za ljuljanje po imenu iRock koja omogućuje transformiranje pokreta ljuljanja u energiju kojom napajate svoj iPad tablet.

Stolica po svemu djeluje kao klasični komad namještaja od švedske jelovine iz vremena naših baka i prabaka, no u sebi sadrži generator koji vaše lagano ljuljanje pretvara u elektricitet, stalak na koji možete pričvrstiti i spojiti vaš tablet, te dva neupadljiva zvučnika u naslonu, kako bi doživljaj bio potpun. 

stolac

Proizvođači kažu kako vam je samo jedan sat laganog ljuljuškanja dovoljan za 35-postotno punjenje iPada, a stolica je također kompatibilna s drugim Appleovim uređajima.

Također navode kako bi se njihov mehaničko-električni mehanizam mogao ugrađivati i u druge dijelove namještaja i interijera, poput vrata, ladica i stepenica.

Mada se iRock stolica još ne nalazi u prodaji, Micasa Lab je postavila očekivanu cijenu od 1.300 eura (9.773 kn), što je baš i ne čini pristupačnom umirovljenicima, koji bi trebali predstavljati glavnu bazu korisnika.

Izvor: Micasa Lab 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->