Nalazite se
  • Pop Tech
  • Video: Pametna blagovaona Whirlpool Fireplace
Članak
Objavljeno: 14.01.2013. 16:13

CES 2013 

Video: Pametna blagovaona Whirlpool Fireplace

Whirpool je na CES 2013 sajmu prikazao svoje zanimljive koncepte koje priprema za budućnost.

Video: Pametna blagovaona Whirlpool Fireplace

Na CES 2013 sajmu se moglo vidjeti i ponešto pametnih sustava namijenjenih kuhinjama, poput pećnica i hladnjaka upravljanih mobitelima, no poznati proizvođač bijele tehnike Whirpool je prikazao nešto doista posebno.

Njegov stol za ručanje pod nazivom Whirpool Fireplace je doista nešto što bi svatko volio vidjeti u svojem stanu. Namjena ovog sustava je da vam osigura i održava hranu toplom ili hladnom (prema izboru), te vam ponudi ugodnu rasvjetu, ali i čisti svježi zrak.

U sklopu samog stola se nalaze grijači i površine za hlađenje nove generacije koje posjeduju senzorski sustav za prepoznavanje gesti, pa tako recimo grijanje hrane možete uključiti tako da jednostavno zavrtite posudu koju postavite na stol u određenom smjeru.

U dijelu koji se nalazi iznad stola nalazi se rasvjeta, kao i sustav klimatizacije koji ima dvostruku namjenu. Jedna je da vam poput nape osigura otklanjanje neugodnih mirisa hrane i ne dozvoli im da vam se zavuku u stan, a druga da vam pruži svježi zrak i ujedno ukloni eventualne mikrobe i čestice prašine pomoću sustava filtera i ovlaživača prostora.

Whirpool još ne zna kada bi se ovaj koncept pametnog stola za ručanje mogao naći na tržištu, no vjerujemo kako će se lijepo uklopiti uz njihove hi-tec jacuzzije i Internet hladnjake, naravno ako ćete si ga moći priuštiti. 

VIDEO: Whirlpool Fireplace

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->