Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Zvučnik koji će vas doslovce zapaliti glazbom
Članak
Objavljeno: 07.05.2015. 12:34

Sound Torch 

VIDEO: Zvučnik koji će vas doslovce zapaliti glazbom

Na tržištu će se uskoro naći danski zvučnici koji gore u ritmu glazbe.

VIDEO: Zvučnik koji će vas doslovce zapaliti glazbom

Do sada smo već imali prilike vidjeti razne zvučnike koji svoje mjesto na tržištu Hi-Fi opreme, osim savršenim zvukom, žele osigurati "dodatnom vrijednosti", pa se u njih ugrađuju reflektori, stroboskopi, bluetooth za bežično spajanje s raznim gadgetima, skupi materijali, laseri i slične điđe, no ekipa danskih inovatora želi ljestvicu podići još više.

Njihov zvučnik Sound Torch  koji će se uskoro naći u sustavu crowdfundinga na Kickstarteru, još će više zapaliti atmosferu na vašem tulumu ili partyu, pravom vatrom koja će iz njega izvirati, čiji će plamenovi plesati u ritmu glazbe koju odaberete.

Mada nam se ovo čini kao vrlo opasna značajka, koja bi umjesto atmosfere mogla zapaliti vašu kuću, vjerujemo da će mnogi ljubitelji dancea, ravea, metala, narodnjaka i ostalih glazbenih pravaca prigrliti ovaj zvučnik kao nešto što će im obogatiti uživanje u omiljenim notama, a glazba će im sada definitivno zvučati toplije.

Zvučnik bi stoga mogao biti i koristan za grijanje vašeg prostora, a vjerujemo da ćete u kompletu za svaki slučaj dobiti aparat za gašenje požara.  

Izvor: Sound Torch

Vezani sadržaji
Ključne riječi zvučnik vatra Sound Torch
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->