Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Iron Man rukavica s pravim laserima
Članak
Objavljeno: 03.05.2015. 11:40

Više od igračke 

VIDEO: Iron Man rukavica s pravim laserima

Stručnjak za lasere proizveo je novu Iron Man rukavicu s dual-laserima i bacačem noževa.

VIDEO: Iron Man rukavica s pravim laserima

Samouki stručnjak za lasere Patrick Priebe sve više počinje nalikovati Tonyu Starku. Mada mu na raspolaganju ne stoje milijarde dolara kao Marvelovom junaku, ovaj čovjek stalno razvija svoje nosive lasere, koji počinju djelovati sve ozbiljnije, mada još dugo neće biti u stanju činiti one stvari koje su rezervirane za fiktivne superheroje.

Patrickova nova Iron Man rukavica posjeduje sustav od dva lasera na pogon litij-ionskih baterija, te svojevrsni bacač noževa, koji vas vjerojatno neće ubiti, jer nema dovoljnu snagu, pa čak niti oštricu, ali bi se u nekoj budućoj inačici mogao pretvoriti u nešto znatno opasnije.

Što se lasera tiče, onaj koji se nalazi na gornjoj strani je više neka vrsta laserskog nišana ili pokazivača, što znači da s njim ne možete ništa pržiti ili bušiti, no na dlanu se nalazi "pravi", koji je u stanju bušiti balone, raditi rupice na raznim površinama, pa čak i paliti kožu, a da ne kažemo što bi tek mogao učiniti kada biste ga nekome uperili u oči.

Pored svega toga, Patrick je rukavicu opremio i prigodnim zvučnim efektima, pa vjerujemo da bi se svaki fan Iron Mana volio zabavljati s ovim gadgetom, kao što to uživa i njegov autor u priloženom videu.

 Izvor: Laser Gadgets [YouTube]

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->