Nalazite se
  • Pop Tech
  • Platforma za praćenje stanja guma u voznim parkovima
Članak
Objavljeno: 15.01.2020. 09:40

CES 2020 

Platforma za praćenje stanja guma u voznim parkovima

Goodyear je najavio osnivanje investicijskog fonda i predstavio inovativnu platformu za praćenje stanja guma.

Platforma za praćenje stanja guma u voznim parkovima

Poznati proizvođač guma Goodyear na CES 2020 sajmu u Las Vegasu najavio je osnivanje 100 milijunadolara vrijednoga investicijskog fonda Goodyear Ventures. Goodyearovi napori bit će usmjereni u više tematskih sklopova, kao što su električne i autonomne tehnologije, rješenja za povezanu mobilnost, nova generacija javnih prijevoza, infrastruktura budućnosti te nove tehnologije i materijali za proizvodnju guma. Na sajmu su ujedno predstavili cjelovitu platformu za održavanje vozila AndGo, koja kombiniranjem inteligentnih guma, prognostičke analitike i pouzdane servisne mreže omogućuje neposredno praćenje stanja voznih parkova te time i njihovo pravodobno održavanje. 

Vozila uključena u uslugu sudjelovat će u rutinskim pregledima i pratit će im se stanje guma uz pomoć inteligentnih senzora. Uz vremensko planiranje upravitelji voznih parkova moći će brzo i jednostavno aktivirati široku servisnu mrežu, čime će vozila bez duljih prekida ostati u voznom stanju.
Platforma AndGo za sada je dostupna na nekim američkim tržištima, a sredinom 2020. raširit će se i u druge države, no nije nam poznato hoće li i kada biti dostupna u našim krajevima.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->