Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Što će se dogoditi Appleovom satu u blenderu
Članak
Objavljeno: 28.04.2015. 16:36

Will it blend? 

VIDEO: Što će se dogoditi Appleovom satu u blenderu

Tom Dickson je u svoj blender odlučio ubaciti novi novcati Apple Watch. Provjerite hoće li ga izblendati.

VIDEO: Što će se dogoditi Appleovom satu u blenderu

Osnivač tvrtke Blendtec, gospodin Tom Dickson, davno prije pojave pametnih telefona i satova, odlučio je proizvesti najbolji blender na svijetu, a kada je prije nekoliko godina započeo objavljivati seriju filmova "Will it Blend" na YouTubeu, u kojima je u blender stavljao što god mu je padalo na pamet, postao je svjetski poznat, a njegovi video filmovi su dobili pridjev viralni.

Nije nam poznato koliko su mu ti filmovi pomogli u prodaji samih blendera, no obzirom na njihovu gledanost, ne mora se plašiti za budućnost ni ako Blendtec bankrotira, jer će moći sasvim lijepo živjeti od oglasa na svojem YouTube kanalu.

Nakon što je u njegovom Will it Blend filmu uspješno izblendan iPhone 6 Plus telefon, a video pogledalo 3,6 milijuna ljudi, došlo je vrijeme da se provjeri hoće li blender slomiti zube na Apple Watch satu na kojem se nalazi zaštitno staklo od umjetnog safira.

Ne želimo vam kvariti užitak gledanja ovog filma, koji je u jednom danu pogledan više od četvrt milijuna puta, pa ćemo vam samo reći da je poslije ovoga Dickson izjavio kako je čuo da Apple želi izraditi automobil.   

Izvor: Blendtec [YouTube]

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->