Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Samsung Galaxy S4 vs drone-gun
Članak
Objavljeno: 19.06.2013. 10:07

Zaštita ekrana 

VIDEO: Samsung Galaxy S4 vs drone-gun

Najnoviji prezentacijski video tvrtke koja proizvodi zaštite za ekrane donosi nešto potpuno novo.

VIDEO: Samsung Galaxy S4 vs drone-gun

U današnje doba sve su popularnije male bespilotne letjelice (droneovi) koje se mogu kupiti u slobodnoj prodaji poput AR.Drone quadcoptera tvrtke Parrot, ili multikoptera koji proizvodi hrvatska startup tvrtka Multirotor.

Obzirom da su opremljeni kamerom, navigacijskim sustavom i upravljačkom jedinicom koja omogućuje jednostavno upravljanje sa zemlje pomoću računala, mobitela ili tableta, ovi droneovi se mogu koristiti za razne namjene poput gaminga u proširenoj stvarnosti, nadzora, ali i za neke znatno ozbiljnije svrhe.

Tvrtka ClearPlex koja proizvodi zaštitna stakla za ekrane pametnih telefona, tableta i prijenosnika, odlučila je jednu takvu letjelicu opremiti revolverom Taurus Judge Public Defender .45 Colt/.410 Shotshell, koji može koristiti posebne metke sa sitnom sačmom. 

Potom su na jedan Samsung Galaxy S4 postavili svoje zaštitno staklo, da bi potom izveli pravi zračni napad na njega pomoću drone-guna.

Tvrtka je poznata po svojim promotivnim video filmovima u kojem demonstriraju izdržljivost zaštitnih stakala na taj način da pucaju u njih iz različitog oružja, ali ovo što su sada izveli je doista nešto posebno.

Osim što smo vidjeli što se desi kada Galaxy S4 bude pogođen sačmom sa zaštitom i bez nje, ovo ujedno prikazuje kako se jednostavno droneovi mogu koristiti za terorističke napade i atentate, pa nam sve manje djeluju kao simpatične leteće igračke. 

VIDEO - ClearPlex Samsung Galaxy S4: Droneovi napadaju

 Pažnja: NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE!

 

Izvor: ClearPlex

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->