Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pentagon deklasificirao 3 NLO videa
Članak
Objavljeno: 28.04.2020. 17:01

US Navy 

VIDEO: Pentagon deklasificirao 3 NLO videa

Filmove su snimili piloti američke mornarice koja ih je sada odlučila potvrditi i javno objaviti.

VIDEO: Pentagon deklasificirao 3 NLO videa

U ovo doba pandemije koronavirasa nekako su svi drugi fenomeni potisnuti u drugi plan, no US Navy nas je odlučio malo razonoditi objavom tri filma neidentificiranih letećih objekata koje su snimili vojni piloti u studenom 2004. i siječnju 2015. godine.

Mada su filmovi već prije tri godine procurili u javnost i objavljeni od strane jedne grupe koja se bavi "ufologijom", američka mornarica je odbijala potvrditi njihovu autentičnost, no sada je to odlučila učiniti prema "Freedom of Information Act" zakonu. Drugim riječima ne radi se o novim bliskim susretima, već o deklasificiranim procurjelim. 

Ovime je prvi puta Pentagon javno priznao da su njegovi piloti tijekom letova naišli na nepoznate letjelice bez krila koje su letjele hiperzvučnim brzinama.

Tri snimljena NLO-a snimili su piloti F/A-18 Hornet borbenih zrakoplova tijekom vježbenih letova i ustvrdili su da se radi o "objektima bez vidljivih krila, bez vidljivog repa i bez vidljivih ispušnih plinova".

PRVI VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE 

Prema izjavi glasnogovornice Pentagona Sue Gough, Ministarstvo obrane SAD-a je odlučilo objaviti video filmove nakon što je zaključilo da ne otkrivaju nikakve osjetljive informacije ili sustave te ne ometaju službene istrage upada u vojne zračne prostore.

DRUGI VIDEO POGLEDAJTE OVDJE 

S druge strane, Pentagon ove pojave NLO-a nije pokušao objasniti, kao ni identificirati, tako da će se njima i dalje vjerojatno baviti samo "ufolozi" koji već dobro "znaju" da se radi o posjetiteljima s drugih planeta koji nemaju drugog posla nego maltretirati i zbunjivati Zemljane.

TREĆI I MOŽDA NAJZANIMLJIVIJI VIDEO S IZJAVAMA I POVICIMA PILOTA POGLEDAJTE OVDJE 

Mada stoji činjenica da se za ogromnu većinu snimki NLO-a dokazalo da su lažirane, neke poput ovih će očito ostati nepoznanica koje će raspirivati ljudsku maštu sve dok jednog dana neki mali zeleni ne stane pred kamere CNN-a ili HRT-a i kaže: "Evo mi došli popit s vama kavu pa jurimo u drugu galaksiju".Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->