Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Pametne štikle s e-ink ekranom
Članak
Objavljeno: 23.03.2015. 12:39

Volvorii 

VIDEO: Pametne štikle s e-ink ekranom

Ove cipele kao glavni modni hi-tech detalj donose e-ink ekrane koji omogućuje promjenu dizajna.

VIDEO: Pametne štikle s e-ink ekranom

Nedavno smo bili u prilici vidjeti pametne narukvice s e-ink ekranom, koje nisu napravljene zato da vam donose notifikacije iz aplikacija pametnog telefona, već im zaslon omogućuje promjenu uzorka, odnosno dizajna.

Slična stvar se pojavila na Indiegogo portalu, s time da se sada radi o pametnim elegantnim ženskim cipelama s visokom petom, pod nazivom Volvorii, koje na sebi posjeduju e-ink ekrane. To im omogućuje promjenu dizajna šara i uzoraka putem aplikacije pametnog telefona s kojim su povezane Bluetoothom, pa se može reći da je ovdje tehnologija opet samo u ulozi mode. 

Cipele su dizajnirane tako da e-ink ekrani ne pokrivaju čitavu površinu, već samo određene dijelove, a obzirom da se radi o crno-bijelim zaslonima, mijenjanje boje ne dolazi u obzir, već omogućuju samo mijenjanje uzoraka (patterna).

Kako bi se korisnicima omogućile dodatne modifikacije dizajna, na cipele su s prednje i stražnje strane postavili kopče za spajanje drugih dodataka poput mašnica i ukrasnih broševa, pa se može reći da će vam jedan par ove hi-tech obuće stvoriti dojam kao da ste kupili 5-6 pari ili više.

20150207183851-X-ray_render_43_JAN_29_2015

Ukoliko kampanja na Indiegogou bude uspješna, do svojih ćete Volvorii cipela doći za 249 dolara (1790 kn), a isporuke bi trebale započeti u prosincu ove godine.   

Izvor: Indiegogo

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->