Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Olovka za 3D printanje namijenjena djeci
Članak
Objavljeno: 02.04.2017. 12:53

AOD Mini Zebra 

VIDEO: Olovka za 3D printanje namijenjena djeci

AOD Mini Zebra olovka je posebno dizajnirana da bude sigurna i jednostavna za korištenje.

VIDEO: Olovka za 3D printanje namijenjena djeci

Današnji svijet 3D printanja proteže se od izrade malih figurica pa sve do dijelova svemirskih letjelica i čitavih kuća, a sada se tu tehnologiju želi približiti i najmlađima. Tvrtka AOD Mini Zebra na Kickstarteru je pokrenula crowdfunding kampanju za "AOD Mini Zebra 3D printing pen", odnosno olovku koja omogućuje 3D printanje, pri čijoj se izradi vodilo računa da bude sigurna i jednostavna kako bi ju mogla koristiti djeca, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ova ergonomski dizajnirana kompaktna olovka koncentrira toplinu isključivo na vrhu mlaznice pa najmlađi korisnici ne moraju voditi previše brige oko toga da će se opeći jer ju mogu držati prirodno kao bilo kakvu drugu olovku, nalivpero ili flomaster. Autori kažu da predstavlja izvrstan alat kojim se djecu može uvesti u svijet 3D umjetnosti, obzirom da im omogućuje izradu predmeta po šablonama ili prema vlastitim idejama, a u planu je i stvaranje zajednice koja će omogućiti razmjenu kreacija i preuzimanje nacrta s interneta.

Ukoliko kampanja na Kickstarteru bude uspješna, AOD Mini Zebra 3D olovku za printanje ćete moći naručiti po cijeni od 39 dolara (269 kn), u uz nju ćete dobiti filament u 8 boja, plastičnu podlogu, knjigu s uputama i adapter.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam