Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Menadžerski mod za opušteno igranje FIFA Mobile
Članak
Objavljeno: 04.08.2022. 10:28

FIFA Mobile 

VIDEO: Menadžerski mod za opušteno igranje FIFA Mobile

Novi mod za besplatnu igru FIFA Mobile za Android i iOS stavlja fokus na strategiju, a ne na akciju.

VIDEO: Menadžerski mod za opušteno igranje FIFA Mobile

EA Sports je izdao novi mod za igru FIFA Mobile za iOS i Android pod nazivom Manager Mode. Ako biste više voljeli nadgledati svoj nogometni tim nego upravljati svakim korakom i šutom igrača, vjerujemo da će vam se dopasti menadžerski mod koji vas usmjerava na strategiju i taktiku, a ne na akciju.

Birate početnu postavu, postavljate taktiku u stvarnom vremenu (kao što je napad ili kontra) i pustite momčad da igra. Možete čak staviti više mečeva u red čekanja dok se penjete na ljestvici divizije.

Novi mod dolazi s najnovijim ažuriranjem igre koje ujedno poboljšava vratare, dodaje opcije zamjene igrača i nudi komplete opreme za 30 nacionalnih timova.

fm

Valja naglasiti da ovo ne pretvara FIFA Mobile u menadžersku simulaciju poput Football Managera, jer se nećete morati baviti skautiranjem talenata, oblikovanjem programa individualnih ili grupnih treninga te pratiti sve moguće statistike o performansama, formi i zdravlju svakog igrača. Upravljanje timom funkcionira u realnom vremenu, što znači da ćete moći pokretati akcije usred igre, kao što možete vidjeti u ovom videu.

To bismo vam mogli opisati kao kad gledate utakmicu na TV-u pa vičete - "majmune dodaj na desno krilo!", s tom razlikom da će „majmun“ sada odigrati upravo to što želite, a drugi "majmuni" se naći na onim mjestima gdje ste zamislili u datoj situaciji.

Čitavu igru s novim modom možete besplatno preuzeti i igrati na Android i iOS uređajima.

Vezani sadržaji
Ključne riječi FIFA Mobile Manager Mode
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->