Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Lamborghinijeva jahta ima 4000 konja
Članak
Objavljeno: 06.07.2020. 15:43

Tecnomar for Lamborghini 63 

VIDEO: Lamborghinijeva jahta ima 4000 konja

Poznati talijanski proizvođač sportskih automobila se udružio s talijanskim proizvođačem luksuznih jahti.

VIDEO: Lamborghinijeva jahta ima 4000 konja

Na sam spomen imena Lamborghini odmah nam se javlja asocijacija o talijanskom proizvođaču najljepših i najbržih sportskih automobila, no sada je poznati brand odlučio isploviti na more.

Nakon što se udružio s talijanskim proizvođačem luksuznih jahti The Italian Sea Group, Lamborghini je proizveo gliser-jahtu pod nazivom Tecnomar for Lamborghini 63, koja se temelji na njegovom automobilu Lamborghini 63, koji predstavlja pravu ikonu mnogim kolekcionarima skupih jurilica.

Lamborghini 63 b

Kako bi brzina i dalje ostala zaštitni znak branda Lamborghini, jahta je opremljena s dva MAN V12 motora od po 2.000 konjskih snaga, što joj omogućuje ludu jurnjavu na valovima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim pogonom, Lamborghini je jahtu opremio i s kabinom koja podsjeća više na unutrašnjost sportskih automobila nego na plovilo, na čemu su radili inženjeri iz Lamborginijevog odjela Centro Stile, koji su inspiraciju našli u Siánu FKP 37, prvom sportskom superautomobilu pogonjenom V12 motorom i hibridnom tehnologijom koja se temelji na superkondenzatorima.  

Lamborghini 63

Jahta Tecnomar for Lamborghini 63 bi na tržište trebala stići 2021. godine, a cijena joj zasad još nije poznata.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->