Nalazite se
  • Pop Tech
  • Vježbajte svoj mozak igrom za Nintendo Switch
Članak
Objavljeno: 27.06.2020. 11:31

Dr Kawashima's Brain Training 

Vježbajte svoj mozak igrom za Nintendo Switch

Ova igra će vam pružiti obilje vježbi za poboljšanje numeričkih sposobnosti, logičnog razmišljanja i memoriranja.

Vježbajte svoj mozak igrom za Nintendo Switch

Kako ne biste pomislili da je Nintendo Switch konzola dobra samo za gubljenje vremena uz Zeldu, Nintendo vam nudi igru koja će vam izoštriti reflekse, poboljšati memoriju i uvježbati vas u matematici na zabavni način.

Igra pod nazivom Dr Kawashima's Brain Training, koja se u prvoj inačici pojavila još na Nintendo DS konzoli namijenjena je svima i bit će zabavna i korisna čak i onima koji ne vole video igre jer predstavlja neku kombinaciju logičkih igara i testova inteligencije, što znači da joj je cilj da vam istrenira mozak, ubrza procesiranje informacija i unaprijedi kratkotrajnu memoriju, kao i koncentraciju općenito.

nintendo 2

Među zanimljivostima izdvajaju i igranje multiplayera, pa se možete natjecati u misaonim igrama protiv svojih prijatelja ili članova obitelji.

Mada kod nas trenutno (zasad) više nema lockdowna zbog pandemije, ukoliko posjedujete Nintendo Switch konzolu bilo bi dobro da si nabavite ovu igru, jer nikada ne znate što donosi budućnost, a malo treniranja mozga nikada ne šteti, zar ne?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->