Nalazite se
  • Pop Tech
  • I Samsung prodaje punjač koji ubija koronu
Članak
Objavljeno: 02.07.2020. 14:56

ITFIT UV Sterilizer 

I Samsung prodaje punjač koji ubija koronu

Kako se čini, punjači koji nude dezinfekciju telefona od COVID-19 mogli bi postati trend.

I Samsung prodaje punjač koji ubija koronu

Ovih dana smo pisali o UV Sanitizeru, uređaju koji prodaju tvrtke Mophie i InvisibleShield za dezinfekciju pametnih telefona UV svjetlom koje ubija sve viruse i bakterije, uključujući i COVID-19.

Najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu Samsung, također je odlučio lansirati jedan takav proizvod koji dolazi u obliku kućišta u koje umetnete svoj telefon ili neki drugi predmet poput naočala ili in-ear slušalica, zatvorite poklopac i uključite dezinfekciju UV svjetlom koje će u roku od 10 minuta pobiti sve potencijalno opasne mikroorganizme s njegove gornje i donje površine (obzirom da ima UV lampe i u kućištu i na poklopcu).

Uređaj pod nazivom ITFIT UV Sterilizer je dovoljno velik da u njega možete umetnuti Galaxy S20 Ultra, a ujedno niste ograničeni samo na Samsungove telefone, već ga možete koristiti i za dezinfekciju uređaja drugih proizvođača.

Osim za dezinfekciju ITFIT UV Sterilizer vam omogućuje i bežično punjenje telefona, a prodaje se po cijeni od 51 dolara, odnosno oko 341 kn.

Samsungov UV sterilizator zasad se prodaje samo na Tajlandu, no obzirom da COVID-19 i dalje prijeti čitavom svijetu, za očekivati je da bi ga uskoro mogli početi isporučivati i u našim krajevima. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->