Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: James Bond se vraća u novom traileru
Članak
Objavljeno: 03.09.2020. 16:18

No Time to Die 

VIDEO: James Bond se vraća u novom traileru

Ovo je navodno posljednji Bondov film s Danielom Craigom u glavnoj ulozi.

VIDEO: James Bond se vraća u novom traileru

Nakon pola godine šutnje od prvog trailera prikazanog na Superbowlu, novi James Bond film s podnaslovom No Time to Die, dobio je novi trailer.

Ako se korona kriza ponovno ne rasplamsa, najpoznatiji svjetski špijun i agent 007 se vraća u kina u studenom ove godine, mada uvijek postoji mogućnost da ga gledamo samo na TV-u, kao što je to bilo slučaj s Hanksovim Greyhoundom.

Novi trailer prema očekivanjima prikazuje puno akcije, lijepih "bond-djevojaka", zanimljivih tehnoloških rješenja poput aviona-drona koji se transformira u podmornicu, a tu je i povratak legendarnog negativca Blofelda kojeg ponovno glumi Christoph Waltz, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Prema dosadašnjim najavama, ovo će biti posljednji puta da se u ulozi nula nula sedam nalazi Daniel Craig, kojeg će u budućnosti zamijeniti neka nova glumačka faca, pa uskoro očekujemo brojne glasine na tu temu.

Ne možemo se oteti dojmu da su gotovo sve scene u ovom traileru već viđene u prijašnjim filmovima. Mislite li da je nakon 25 filmova možda došlo vrijeme da Bond tragično strada na dužnosti (zauvijek) ili vam je još uvijek zabavan i gledljiv?Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->