Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Besplatna igra o otkazanom E3 sajmu
Članak
Objavljeno: 12.07.2020. 13:09

Devolverland Expo 

VIDEO: Besplatna igra o otkazanom E3 sajmu

Poznati izdavač napravio igru koja je marketinški simulator njegovih naslova koji nisu predstavljeni na sajmu zbog koronavirusa.

VIDEO: Besplatna igra o otkazanom E3 sajmu

Devolver Digital, poznati izdavač igara koji između ostaloga uskoro lansira Serious Sam 4 hrvatskog studija Croteam, kao i treći nastavak Shadow Warriora, ove godine nije mogao svoje nove naslove predstaviti na E3-u u Los Angelesu, jer je najveći svjetski sajam gaminga zbog pandemije otkazan. On je stoga odlučio napraviti besplatnu video igru Devolverland Expo koja služi za reklamiranje njegovih igara. Zvuči otkvačeno, zar ne?

Igra koju možete besplatno preuzeti na Steamu omogućit će vam da virtualno posjetite konvencijski centar u Los Angelesu koji dobrim dijelom djeluje vrlo uvjerljivo i autentično, te iz prvog lica razgledate prostore u kojima se predstavljaju nove Devolverove igre.

Kako ovo ne bi bilo samo virtualna šetnja, developeri su napravili gameplay koji će od vas tražiti da izbjegavate sigurnosne sustave, rješavate jednostavne zagonetke, pa čak i pucate (bez ubijanja), kako biste došli u priliku gledati trailere igara, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Devolver se uopće ne srami priznati da je igra "marketinški simulator" i kao takva predstavlja jedinstveni način reklamiranja igara koji bi se trebao dopasti gamerima, jer imaju prilike i nešto odigrati. Možda ovo postane trend koji bi marketinške agencije mogle uvesti kako bi reklame dovele do gamera.

Nemojte od igre očekivati bog zna što jer je doista interaktivna reklama, ali vjerujemo da ćete se barem malo zabaviti ako je preuzmete na ovoj poveznici

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->