Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Najavljen ultražestoki Shadow Warrior 3
Članak
Objavljeno: 08.07.2020. 10:16

Shadow Warrior 3 

VIDEO: Najavljen ultražestoki Shadow Warrior 3

Lo Wang se vraća spreman i opasan kao nikada prije, a nije izgubio ni fini osjećaj za crni humor.

VIDEO: Najavljen ultražestoki Shadow Warrior 3

Developeri iz studija Flying Wild Hog najavili su novi nastavak poznate pucačke Shadow Warrior franšize, koji će izdati Devolver Digital.

Svim fanovima Lo Wanga i žestokih obračuna hladnim, vrućim i bizarnim oružjem, dolazi nastavak pod nazivom Shadow Warrior 3 koji bi trebao opravdati očekivanja i odvesti franšizu za još jedan korak dalje u smjeru ultra nasilja u kombinaciji s tipičnim crnim humorom koji je oduvijek prožimao ovu FPS franšizu.

Lo Wang će se u novom nastavku sukobljavati s ljudskim, poluljudskim i neljudskim protivnicima koje bismo mogli nazvati opasnim čudovištima kada ne bismo znali da će bježati glavom bez obzira kada vide što im je sve naš junak u stanju napraviti oružjem, mačem i golim rukama. 

U igri ćete na raspolaganju imati veliki arsenal ubojitih sprava i ponešto magičnih moći koje će pomoći Lo Wangu u potrazi za glavnim čudovištem koje čitavom svijetu prijeti apokalipsom.

Developeri kažu da će vam za to trebati maska mrtvog boga, zmajevo jaje, malo magije i dovoljno vatrene moći, a što o novom nastavku misli sam Lo Wang, možete saznati u ovom videu.

Devolver Digital će uskoro objaviti hrpe novih materijala, koji uključuju video trailere s više gameplaya, a možda ćemo saznati i kada bi se igra trebala naći na tržištu.

Naravno, ni Shadow Warrior 3 neće proteći bez zecova. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->