Nalazite se
  • Pop Tech
  • Star Trek: Discovery se nastavlja na jesen
Članak
Objavljeno: 28.07.2020. 12:46

Treća sezona 

Star Trek: Discovery se nastavlja na jesen

CBS je najavio treću sezonu Star Trek Discoverya za 15. listopada ove godine.

Star Trek: Discovery se nastavlja na jesen

Fanove Star Treka vjerojatno će razveseliti podatak da treća sezona Star Trek: Discoverya neće biti odgođena zbog pandemije Covida-19, već će se početi emitirati 15. listopada streamingom na CBS All Accessu.

Discovery je vjerojatno najkontroverzniji dio Star Trek serijala jer je prilično podijelio fanove zbog pojačane doze nasilja, mračnih sadržaja, likova i glumaca za koje neki tradicionalisti smatraju da se ne uklapaju u čuvenu SF franšizu. Zahvaljujući visokom budžetu CBS je stvorio potpuno novi vizualni identitet Star Treka, no nekim Trekijima se Commander Michael Burnham, redizajnirani klingonci i drugi elementi serije nikako nisu dopali.

No bez obzira na to, serija je u prve dvije sezone postigla veliki uspjeh i privukla nove generacije Trekija kojima je (na užas tradicionalista) sve prije nje postalo prenaivno i negledljivo.

Kao što znamo iz kraja druge sezone, Discovery je otišao negdje u budućnost daleko od kuće, gdje će poznati likovi susresti neke nove prijatelje i neprijatelje, nastojeći spasiti Federaciju, kao što možete vidjeti u ovom videu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->