Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ručni printer ispisuje na svim površinama
Članak
Objavljeno: 20.07.2020. 14:35

PrintPods 

VIDEO: Ručni printer ispisuje na svim površinama

PrintPods je novi ručni printer koji može ispisivati na bilo kojim površinama poput drva, plastike, metala i kože.

VIDEO: Ručni printer ispisuje na svim površinama

Tvrtka Evebot na Kickstarteru je pokrenula crowdfunding kampanju za novi ručni pisač pod nazivom PrintPods, koji omogućuje ispis na gotovo svim površinama, a uključuju drvo, plastiku, metal i kožu. Pored toga ispisivati možete i na zakrivljenim i grubim površinama poput čaša, šalica, kamenja, lišća, jaja i drugim.

Evebot posebno naglašava jednostavnost korištenja, pa je uređaj dovoljno povezati s aplikacijom pametnog telefona, odabrati ili samostalno dizajnirati sliku ili tekst i potom započeti ispisivanje, na vrlo jednostavan način, što podsjeća na udaranje pečata na papiru, kao što možete vidjeti u ovom videu.  

Printer podržava tri različite vrste boje, uključujući jednu koja je neškodljiva za ljudsku kožu, pa PrintPods možete iskoristiti i za izradu privremenih tetovaža, s time da visina isprinta ne može biti veća od 26 mm.  Ugrađena baterija bi vam trebala omogućiti 1.000 ispisa, a jedna patrona s bojom 3.500 isprinta.

Tvrtka je na Kickstarteru objavila da želi prikupiti 10.000 dolara, no 25 dana do isteka kampanje već su došli na iznos od 114.317 dolara.

Ukoliko naručite PrintPods putem Kickstartera platit ćete ga 109 dolara i uz njega ćete dobiti jedan cartridge s crnom bojom, što je za 46 posto manje nego što će mu iznositi cijena u retail dućanima.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->