Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Igranjem osvojite doživotnu pretplatu na Netflix
Članak
Objavljeno: 17.07.2020. 12:11

The Old Guard 

VIDEO: Igranjem osvojite doživotnu pretplatu na Netflix

Pretplatu na 83 godine osvojit ćete ako pobijedite sve igrače u igri The Old Guard rađenoj po istoimenom filmu.

VIDEO: Igranjem osvojite doživotnu pretplatu na Netflix

Netflix održava gaming turnir za sve fanove filma The Old Guard u kojem glavnu ulogu tumači Charlize Theron , a pobjednik će osvojiti pretplatu za popularnu video streaming platformu na 1000 mjeseci, odnosno čak 83 godine, što bismo mogli nazvati doživotnom pretplatom na servis.

Kako biste osvojili pretplatu, morat ćete pobijediti u browser igri The Old Guard, koja će biti postavljena na web stranicu između 17. i 19. srpnja.

Kako biste pobijedili i osvojili Netflixovu pretplatu, nakon isteka gaming turnira morat ćete zauzimati prvo mjesto u poretku.

Igra je arkada iz ptičjeg pogleda (top-down) i povezana je s akcijskim dijelovima filma koji se temelji na grafičkoj noveli Grega Rucke, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igrači će se naći u ulozi glavnog lika Andromache od Scythije, koju u filmu glumi Theron, a imat će na raspolaganju njezinu sjekiru s dvostrukim sječivom pod nazivom Lebrys.

Igra će biti postavljena na web stranicu danas (17. srpnja 2020.) u 17 sati po našem vremenu, a moći ćete je igrati putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->