Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Avowed je novi veliki RPG Obsidiana
Članak
Objavljeno: 27.07.2020. 12:55

Avowed 

VIDEO: Avowed je novi veliki RPG Obsidiana

Nova igra je smještena u isti svemir kao i Pillars of Eternity.

VIDEO: Avowed je novi veliki RPG Obsidiana

Poznati američki developer Obsidian, poznat po igrama Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Dungeon Siege III, Pillars of Eternity i The Outer Worlds, na nedavno održanom Microsoftovom Xbox Games Showcase događanju, predstavio je dvije nove igre, Grounded i Avowed, te Peril on Gorgon ekspanziju za The Outer Worlds.

Dok smo za survival igru Grounded već čuli, Avowed nas je prilično zainteresirao, jer se radi o novom velikom RPG-u, igri iz žanra za koji se Obsidian odavno specijalizirao.

Autori kažu da je igra "epski RPG" smješten u isti svemir iz kojeg dolazi Pillar of Eternity i igrat će se iz prvog lica. Avowed se još nalazi u ranoj fazi izrade, pa o njemu ne iznose previše detalja, osim što kažu da je priča smještena u mračno doba, a glavni lik će se pomoću magije i oružja morati boriti protiv čudovišta kako bi ispunio staru zakletvu, kao što možete vidjeti u ovom video traileru.

Igra će biti dostupna za Windows PC i Xbox Series X platforme i naći će se kao "besplatna" u ponudi za pretplatnike Microsoftovog Xbox Game Pass servisa.

U ovom trenutku nije poznato ni približno kada bi se igra mogla pojaviti, pa je teško za vjerovati da bi je mogli lansirati još ove godine.Vezani sadržaji
Ključne riječi RPG Obsidian Avowed prvo lice
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->