Nalazite se
  • Pop Tech
  • Smarter Coffee: Kuhajte kavu pametno
Članak
Objavljeno: 01.03.2016. 09:54

IoT kava 

Smarter Coffee:  Kuhajte kavu pametno

Skuhajte si savršenu jutarnju kavu pomoću mobitela i pametnog aparata za kavu.

Smarter Coffee:  Kuhajte kavu pametno

Svijet interneta stvari (IoT) u domove i urede nam donosi gadgete koji će nam olakšati i uljepšati život. Jedan od takvih je i pametni aparat za kuhanje kave koji se našao i kod nas u ponudi Conrada.

Conrad_medium

Na prvi pogled, Smarter Coffee ne razlikuje se značajno od tisuća sličnih uređaja koji vjerno opskrbljuju svoje vlasnike nasušno potrebnom dnevnom dozom kofeina, no njime možete upravljati bežično, koristeći Wi-Fi mrežu, čime ćete pod nadzorom imati cijeli proces priprave, od mljevenja zrna kave do gotovog proizvoda.

Prateća aplikacija Smarter omogućuje vam kuhanje do 12 različitih vrsta kava, načinom priprave i dodacima prilagođenima različitim ukusima i željama. Moći ćete sami odrediti jačinu kave, finoću mljevenja, duljinu kuhanja i broj šalica koje želite izraditi (maksimalno 12), a aplikacija će vas obavijestiti i koliko još šalica možete pripremiti, te kad je kava gotova.

Grijaća ploča se sama automatski isključuje nakon pola sata, tako da nema straha od požara i sličnih nezgoda, a aplikacija Smarter je dostupna za uređaje s operativnim sustavima Android i iOS (iPhone, iPad). 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Kava Aparat pametni IoT Smarter Coffee
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam