Nalazite se
  • Pop Tech
  • Slušalice za istovremeno slušanje glazbe i vanjskog zvuka
Članak
Objavljeno: 04.04.2012. 14:49

earHero 

Slušalice za istovremeno slušanje glazbe i vanjskog zvuka

U prodaju lansirane slušalice koje će se posebno dopasti sportašima i vozačima.

Slušalice za istovremeno slušanje glazbe i vanjskog zvuka

Svi koji volite slušati glazbu tijekom obavljanja nekog posla ili bavljenja rekreativnim aktivnostima, s novim slušalicama earHero, koje su ovih dana krenule u službenu prodaju, bit ćete vrlo zadovoljni.

earhero

Slušalice posjeduju originalni sustav koji ne blokira čitav slušni kanal (pogledati video), što vam omogućuje da jednako dobro čujete glazbu s vašeg mobitela/mp3 playera i zvuk kamiona koji vam se približava s leđa dok vozite bicikl, a možete uživati u glazbi čak i kad istovremeno razgovarate na telefon.

Pored toga, slušalice su dizajnirane da djeluju vrlo neupadljivo, pa ih je puno teže uočiti nego većinu klasičnih slušalica na koje smo navikli. Sve to će im vrlo vjerojatno osigurati popularnost i u sigurnosnom sektoru, pa će ih vjerujemo, rado nositi zaštitari, policajci i tjelohranitelji.

Slušalice se prodaju u dva modela, earHerosport i earHeropro, koje se razlikuju samo po tome što su ove druge manje upadljive, a cijena im je ista i iznosi 149 dolara (836 kn) po paru. Ako mislite da je cijena previsoka, razmislite koliko košta kada u prometu zbog novog albuma Metallice ne registrirate dolazak tramvaja kad se vozite prugom.

Za dodatne informacije i eventualne narudžbe posjetite stranicu www.earhero.com.  

VIDEO - slušalice earHero

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->