Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.03.2012. 10:38

Red Dot Design 2012 

Thermaltake osvojio 5 nagrada za dizajn  

Nakon uspješnog nastupa na CeBITu, Thermaltake je pokupio 5 nagrada Red Dot Design Award 2012.

Thermaltake osvojio 5 nagrada za dizajn

Na ovogodišnjem CeBITu Thermaltake je predstavio svoju paletu proizvoda iz serija Tt eSPORTS i LUXA2, što im je očito bio dobar potez, jer je čak 5 proizvoda iz tih serija osvojilo prestižne Red Dot Design Award 2012. nagrade za dizajn.Njihovi najbolje dizajnirani proizvodi prema mišljenju Red Dot žirija su Level 10 GT Snow edition kućište, Toughpower Grand Snow napajanje, gamerski miš THERON iz Tt eSPORTS serije, te LUXA2 BT-X3 bluetooth stereo slušalice i H4 držač za iPad.

Thermaltake Level 10 GT Snow edition

Thermaltake  Level 10 GT Snow Edition_T

Level 10 GT Snow edition je bijela inačica poznatog Level 10 GT kućišta, namijenjenog prije svega gamerima.U kućište se može ugraditi do 3 ventilatora promjera 20 cm što će omogućiti dovoljan protok zraka za hlađenje najvećih potrošača, poput CPU-a i grafičkih kartica u SLI ili Crossfire režimu rada. Postoji mogućnost podešavanja brzine rada ventilatora, kao i LED osvjetljenja, a nudi se i mogućnost ugradnje vodenog hlađenja.

Thermaltake Toughpower Grand Platinum Snow PSU

Thermaltake Toughpower Grand Platinum Snow PSU

Kao i Level 10 GT kućišta, napajanja iz ove serije su namijenjena najviše gamerima, a dolaze s ventilatorom promjera od 14 cm koji je zadužen za hlađenje napajanja tijekom rada. Ventilator posjeduje dual ball bearing, što mu omogućuje duži vijek trajanja i manju buku, što će znati cijeniti svi malo zahtjevniji korisnici. Uz ova napajanja dolazi čak osam PCI-e 6+2 konektora, što je dovoljno za četiri grafičke kartice u multiGPU režimima rada. Osim osvojene Red Dot Desing nagrade, napajanje ToughPower Grand PSU Snow je pokupilo nagrade iF Desing 2012, te Taiwan Excellence.

Tt eSPORTS THERON gaming mouse 

Kao što se vidi iz samog imena, ovaj miš je također namijenjen igračima, čak i onima koji su natjecateljski nastrojeni, a logo zmaja i izbor od čak sedam boja osvjetljenja neće nikoga ostaviti ravnodušnim. O performansama bismo mogli dugo iznositi razloge za i protiv, ali ovdje je nagrađen dizajn, pa ćemo samo potvrditi kako se radi o doista lijepom ergonomski dizajniranom gamerskom glodavcu.

Tt eSPORTS THERON gaming mouse_T

LUXA2 BT-X3 Bluetooth Stereo Headphone 

LUXA2 BT-X3 Bluetooth Stereo Headphone_T

Ove slušalice osim odlične kvalitete reprodukcije zvuka, posjeduju i ugrađeni mikrofon, pa su idealne za korisnike pametnih telefona, a zadovoljit će i gamere pri ljutim klanskim obračunima, odnosno za dogovaranje taktike preko Teamspeaka.

LUXA2 H4 multi-media holder 

LUXA2 H4 multi-media holder_T

LUXA2 H4 multimedijalni držač je napravljen od aluminija i idealan je za držanje Appleovog iPada. Otporan je na koroziju, a moramo priznati kako doista zrači elegancijom i zasluženo osvaja nagradu u svojoj kategoriji.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->