Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • VIDEO: Virtualna IFA konferencija otkrila jedno iznenađenje
Članak
Objavljeno: 20.05.2020. 10:22

IFA 2020 

VIDEO: Virtualna IFA konferencija otkrila jedno iznenađenje

Ovogodišnja IFA u Berlinu će se održati u fizičkom obliku, ali ne očekujte gužve kao prošlih godina.

VIDEO: Virtualna IFA konferencija otkrila jedno iznenađenje

Organizatori najvećeg europskog sajma potrošačke elektronike IFA u Berlinu, održali su virtualnu konferenciju za medije, na kojoj su objavili vijest da sajam koji s održava od 3. do 5. rujna2020. neće biti virtualiziran poput svih drugih velikih svjetskih ovogodišnjih tehnoloških i ICT događanja koja su otkazana ili preoblikovana u digitalni online oblik.

To znači da će se sajam IFA 2020 održati u fizičkom obliku, no posjetitelji će ga moći posjetiti isključivo uz pozivnice, što znači da neće biti otvoren za javnost kao recimo prošle godine kada ga je posjetilo više od 250.000 ljudi.

Organizatori najavljuju četiri specijalizirana događaja na koja će biti pozvani izlagači i odabrani tehnološki novinari, a svaki od odvojenih evenata imat će limit do 1.000 sudionika. Za ostale zainteresirane, organizirat će se live stream. Glavni i nama najzanimljiviji dio IFA sajma bit će IFA Global Press Conference na kojoj će se predstaviti novi proizvodi poznatih proizvođača, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim te cjeline održat će se IFA Business, Retail & Meeting Lounges koji okuplja prodavače, distributere i proizvođače koji će dogovarati nove poslove, dok će IFA Global Markets spajati OEM i ODM tvrtke.

IFA NEXT meets IFA SHIFT Mobility bavi se startupima u NEXT dijelu i inovacijama u području autonomnih i električnih vozila u Mobility dijelu eventa.

Od trenutačno poznatih keynote govornika, svoje će predavanje održati predsjednik Qualcomma Cristiano Amon.

Fizičko održavanje IFA 2020 sajma ovisiti će dakako i o razvoju epidemiološke situacije u svijetu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->