Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.12.2015. 15:09

Uber on Messenger 

VIDEO: Facebook ulazi u biznis s Uberom

Prva vožnja naručena putem Facebook Messengera bit će besplatna.

VIDEO: Facebook ulazi u biznis s Uberom

Prvi ulazak Facebooka u transportni biznis dolazi u obliku Uber on Messenger značajke za Messenger aplikaciju, koja će vam omogućiti pozivanje Uberovih taksija direktno iz nje, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Drugim riječima, nova usluga koju će ponuditi Facebook korisnicima u određenim područjima u SAD-u već ovaj tjedan, omogućit će vam da pozivate vozila bez napuštanja chat aplikacije, a više nećete uopće morati preuzimati i instalirati Uber aplikaciju.

Pored toga, Uber i Facebook kažu da će prvu vožnju naručenu Messengerom, u vrijednosti do 20 dolara (139 kn), korisnicima ponuditi besplatno.

Obzirom da se Uber nedavno pojavio i kod nas, vjerojatno će vam biti zanimljiva informacija da Facebook namjerava novu uslugu uskoro proširiti širom svijeta, no zasad nije poznato hoće li i nama omogućiti besplatnu prvu vožnju.  

Što se tiče sigurnosti sustava naručivanja i plaćanja vožnje, Uber kaže da će se to obavljati unutar posebne privatne konverzacije između korisnika i Ubera, kojoj nitko drugi neće moći pristupiti.

Obzirom da je Facebook ove godine za 19 milijardi dolara kupio WhatsApp, nekako imamo osjećaj da bi se Uberova usluga uskoro mogla proširiti i na tu popularnu komunikacijsku platformu.  

Izvor: UBERVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->